Elona Cenaj

Elona Cenaj është një këngëtare shumë e njohur e muzikës popullore të ugut.

Ajo ka realizuar disa projekte dhe është gjithashtu e angazhuar me muzikën live në mbremje dhe evente të ndryshme familjare.

Së fundmi artistja ka publikuar projektin e saj më të ri me titull “Zemrën ma more”.