Driselda Kanina

Biografia

Driselda Kanina është këngëtare e njohur e muzikës pop dhe popullore moderne.

Ajo ka përfunduar studimet për kanto dhe karriera e saj muzikore ka nisur herët dhe aktualisht ajo është e angazhuar me koncerte dhe muzikë live kryesisht jashtë Shqipërisë në Amerikë e Evropë.

Diskografia

“Ilaçi që shëron xhane”/”Ah kjo Dashuria paska halle shumë”/ “Je gjithçka që dua”/”Zemrën ma grise”/”Hajde Sonte”/”Vetem e Jotja”/”Hopa Djalo”/ “Dashuria apo shoqeria”