Dori biografi

Dori

Dori është një artist i ri në tregun muzikor shqiptar por mjaft premtues.

Pas një pasioni të madh që kishte për muzikë, Dori vendosi që më në fund t’i futej muzikës në mënyrë profesionale dhe vetëm pak ditë më parë, ai ka prezantuar projektin e tij të dytë.

Dori, i cili pej vitesh jeton në Zvicer, studion për një degë krejtësisht ndryshe nga muzika dhe bëhet fjalë për “Marketing -Ekonomist”.

Rryma muzikore që identifikon Dorin është “RnB”, “Pop” por edhe pak muzikë folk.

“Mbaje Ti” titullohet kënga më e re e Dorit, të cilën mund ta shijoni në Melody TV.