Dhurata Aliaj

Dhurata Aliaj është një ndër artistet më të dashura të muzikës popullore moderne të veriut.

Biografia

Ajo ëshë nga Laçi dhe aktualisht ushtron aktivitetin e saj muzikor në Shqipëri dhe jashtë saj. Dhurata Aliaj është e martuar dhe ka dy fëmijë, ku vajza po ndjek hapat e saj në muzikë.

Diskografia

Ajo ka një karrierë të gjatë dhe numëron disa projekte të publikuara me videoklipe ndër vite:

“S’ka si vajzat Shqiptare” / “Gjall a dek nusen t’ma Bini” / “Djale Deli” / “Kolazh 2016” /  “Sa me mallë të kujtoj” / “Motra për vëllanë” / “Shqip m’ka hije fjala” / “Mi ke marrë ment e kres” / “Një Shqipëri do të jetë në Ballkan” /
“Ç’janë këto drita”.