Brajan Rryta

Biografia

Brajan është vetëm 10 vjeç, por me një të ardhme të ndritur në muzikë. Rryma ku identifikohet është ajo rap.

Ai ka lindur dhe jeton në Itali, në Reggio Emilia me familjen. Edhe pse ka lindur dhe është rritur në Itali, ai preferon të këndojë në shqip. Familja e tij e mbështet shumë në rrugën e artit dhe i ati është ai që e ndjek në çdo hap.

Brajan ka publikuar disa këngë me videoklipe, të cilat do të pasojnë me projektet e radhës në vijim.

Diskografia

Ai ka publikuar 3 këngë të shoqëruara me videoklipe.

“Shoqja e klasës” / “Ami” / “Babi”