Beekim Ibrahimi biografi

Bekim Ibrahimi

Bekim Ibrahimi është një tjetër emër mjaft i njohur në tregun muzikor shqiptar. Ai ka nisur të merret me muzikë që në moshë të vogël dhe kur ishte vetëm 6-vjec, ai arriti të improvizonte furkën në një cifteli.

Ai nuk është ndalur së kënduari, duke marrë pjesë nëpër evente të ndryshmme, nëpër shkolla, ansamble etj. Bekimi ka frekuentuar gjithashtu shumë dasma familjare në Zvicër. Bekim Ibrahimi numëron në total 20 vite karrierë dhe derimë tani numëron 26 këngë.

Bekimi është një artist që i këndon Gjuhës Shqipe dhë Shqiptarisë së Madhe, për të cilën shprehet me kaq shumë dashuri dhe mall, duke qënë se prej vitesh jeton larg saj.

Këngët që Bekimi ka punlikuar për vitin 2022:

Bekim Ibrahimi – “Jam dardan” – https://www.youtube.com/watch?v=Noe-Q_u5hls

Bekim Ibrahimi – “Mandarinë moj mandarinë” – https://www.youtube.com/watch?v=Ur8U_t8qPqc

Bekim Ibrahimi – “Dashuria e parë” – https://www.youtube.com/watch?v=oTl7dv7O_hA

Bekim Ibrahimi – “Jetë o jetë” – https://www.youtube.com/watch?v=MsCAxROoThQ

Bekim Ibrahimi – “Bukur paske lujt me mu” – https://www.youtube.com/watch?v=Aja7W4eUmog

Bekim Ibrahimi – “Adem Jashari o Adem Jashari” – https://www.youtube.com/watch?v=RuBgyUUxtWg

Bekim Ibrahimi  – “Je melhem, je melhem” – https://www.youtube.com/watch?v=Q1xlIQpP59U