Bardha Gega

Bardhe Gega është këngëtare e njohur e muzikës popullore të veriut dhe të muzikës moderne.

Biografia

Ajo prej kohësh jeton në Itali dhe kthehet në vendlindje për realizimin e projekteve të reja dhe për të marrë pjesë në evente të ndryshme muzikore.

Muzika është pasioni i saj më i madh nga i cili ajo nuk do të heq dorë kurrë,

Diskografia

Ajo ka publikuar disa projekte të cilat janë:

“Vendit tim” /  “Zemra e nanës” /  “Jeto çastin” /  “Po kthehem sot” / “Na Mbledh Diaspora” / “Sa e bukur është Shqipëria” / “Çika e Diasporës”/ “Fol Fol” / “Rrugë të botës” / “Foleja e vjetër” /  “T’kam Dashni” / “Asnjëherë” /  “Dasma” /

Projektet e artistes përgjatë vitit 2022:

Bardhe Gega – “Hajde Lule” – https://www.youtube.com/watch?v=iO0exsUxzHs
Bardhe Gega – “N’dyshekllek rat jam kan ” – https://www.youtube.com/watch?v=P7L7iLucZ2U
Bardhe Gega ft. Kola Gee – “Çika e diasporës ” – https://www.youtube.com/watch?v=v0pdH0FSR_Q
Bardhe Gega – “Mori çik në divahane” – https://www.youtube.com/watch?v=gaxigNAY_vA
Bardhe Gega & Argjend Lloga – “Ushtari i lirisë” – https://www.youtube.com/watch?v=wXXAJFxkczA
Bardhe Gega – “Zemra e nanës” – https://www.youtube.com/watch?v=JbQ93rtTVUc
Bardhe Gega – “Potpuri me këngë malli” – https://www.youtube.com/watch?v=v1rnBM1vhk4