Aurel Thellimi

Biografia

Aurel Thëllimi baritoni i Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit i cili këndon bukur dhe muzikën e lehtë, e ka nisur rrugëtimin e tij me muzikën që vogëli kur ka marrë pjesë në festivalet e fëmijëve. Dhe që atëherë nuk i është ndarë skenës së festivaleve.

 

Diskografia

Ai ka marrë pjesë disa herë në Festivalin e Këngës në RTSh si:

“Për Ty Dhe Për Veten Time” bashkëpunim me Sonila Mara /  “Kjo Nate Fanar” bashkëpunim me Silva Gunbardhi / “Kohe E Shkuar”bashkëpunim me Sonila Mara / “Enderr E Marre” / “Dashuri A Loje” / “Ere E Marre” / “Dhe Kur Kujtesa…” / “Të Dua Ty”

Gjithashtu ai ka sjellë këngë si:

“Jam Vetem” / “I Vetem” / “Ajo Si Ajo” / “Ejani Per Qejf” në bashkëpunim me Mangavatut / “Shpirt” bashkëpunim me Blerina Braka / “Njesoj” bashkëpunim me Astrit Qerimi / “Aktore” / “Cika”/ “Medalioni” / “A Thua E Din” / “E Diel” / “Ti nuk e di” /  “E vogla” / “S’ka si ne” bashkëpunimi me Anxhela Peristeri, Blerina Braka dhe Erik Lloshi / “Qesh”/  “Jam bo tap” /  “Tuman Kuqe” bashkëpunimi me KMC.

Së fundmi ai sjell projektin e tij të ri me titull “Shpirt Fukara”, në të cilin jo vetëm këndon por ka realizuar gjithashtu tekstin, muzikën së bashku me De Vox dhe orkestrimi De Vox.

https://www.youtube.com/watch?v=_iVX-7G1X8M