Arjan Gjoka

 

Biografia

Arian Gjoka është artist kryesisht i muzikës moderne. Ai ka publikuar disa projekte me videoklipe dhe bashkëpunime të cilat janë pritur shumë mirë nga publiku.

Diskografia

Këngët e publikuara nga Arjan Gjoka:

“Xhane” / “Zemra Jem” / “Zjarr” /  “Keq Me Ty”

Projekti i tij më i fundit është bashkëpunim me B2N me titullin “Shero (Cuc Mirdite)”, të cilën e ndiqni në Melody TV.