Anila Mimani

Anila Mimani është këngëtarja me zërin e ëmbël dhe shumë simpatike që të gjithë e kemi shumë qejf. Këngët e saj të hyjnë shumë lehtë në zemër dhe është e paevitueshme që ti këndojë i madh e i vogël.

Biografia

Anila Mimani ka filluar të këndojë që herët. Ajo rrjedh nga një familje muzikantësh, babai i saj ishte këngëtar. Ajo pati një shkëputje nga muzika për t’ju dedikuar familjes, bashkëshortit dhe dy vajzave. Aktualisht është kthyer në muzikë duke sjellë disa projekte.

Diskografia

“Digjesh Zjarr” / “Vajza E Mamit” / “Baby” / “Dua dua” / “E ta dish sa shumë të dua” / “Do digjesh zjarr”/ “Ma ka thënë dhe horoskopi”  / Ta them mos ta them” / “Si xhevahir” / “Në zemër të ruaj” / “Në sytë e tu” bashkëpunim me Edi Duro / “E imja dashuri” dhe “Me inat po shkon” bashkëpunime me artistin Rati / “Fustani” bashkëpunimi me Iris / “Të du pa fjalë” bashkëpunimi me Imbo Manaj / “Nishani” bashkëpunimi me Altin Sulku

Së fundmi ajo ka sjellë klipin e saj më të i cili titullohet “Pikë në zemër” që me siguri do të jetë një sukses i radhës për Anilës.