Andrea vathaj biografi

Andrea Vathaj

Andrea Vathaj është një adoleshent që jeton në Itali, me një pasion dhe dashuri të madhe për artin, sic është muzika.

Që në moshën 8-vjecare prindërit kanë spikatur talentin e tij për këndimin dhe e kanë mbështetur duke e dërguar në shkolla private për muzikë. Andrea ka qënë gjithashtu pjesëmarrës në disa konkurse muzikore në Itali.

Aktualisht Andrea është i angazhuar me kohë të plotë në shkollë për muzikë (LICEO MUSCALE) dhe këngëtari është i vendosur që t’i përkushtohet muzikes për ta zhvilluar më tej talentin e tij.

Andrea numëron disa projekte muzikore të publikuara derimë tani por kënga e tij e fundit, e cila ka tërhequr edhe shumë vëmendjen është “Enderroj”.