Amarda Arkaxhiu

Biografia

Amarda Arkaxhiu është këngëtare shumë e dashur e publikut shqiptar. Edhe pse prej vitesh ajo është shpërngulur dhe jeton në SHBA, karrierën e saj muzikore vazhdon në gjuhën shqipe dhe rikthehet vazhdimisht në Shqipëri për projektet e reja dhe pë të qënë pjesë e eventeve të ndryshme familjare.

 

 

 

Diskografia

Ajo e ka nisur karrierën e saj muzikore në vitin 2006, ku merr pjesë në Festivali i 45-të në RTSH me këngën “Por Ti Mos Trego”.

Nga ky moment ajo vijoi të jetë pjesë e aktiviteteve më të mira muzikore në vend dhe gjithashtu me projekte të reja.

“Mos Fol” /  “Thashethemi” /  “Aromë Indie”bashkëpunim me Vanin / “Facebook” bashkëpunim me artisten Artushi dhe Gazmend Rama / “Çunat e Tironës” / “Valium” / “Në një tjetër botë”  / “Loca Loca” / “Kosovë Shqipëri”bashkëpunim me Gëzim Nika / “Fustani me pika” bashkëpunim me Indrit Mlika / “Dasma” /  “S’ta fali” / “Kavalieri” bashkëpunim me Ratin / “Dashnia o lezeti” bashkëpunim me Ledi Vokshi / “Valsi i dashurisë”

Kënga e saj më e fundit me titullin “Zemër”, ritmike, verore dhe shume stil.