A e dini se…?!

Lajme

Zbuloni pse topat e tenisit janё veshur me copё!

A e dini pse topat e tenisit janё tё veshu rme copё? Kjo ёshtё pyetja e quizit tё cilin ende nuk e ka gjetur askush nё programin “My Melody”.
Pёrgjigjet qё kanё mbёrritur deri mё tani mendojnё se topat e tenisit vishen me copё nё mёnyrё qё tё dallohet topi, por rezulton njё pёrgjigje e pasaktё.
Si mendoni ju, cila do tё ishte pёrgjigja e saktё? Nёse mund ta gjesh, atёherё dёrgo njё mesazh nё numrin +355 69 70 05 588 dhe sёbashku me miqtё e tu darkoni tek restoranti Italian nё bllok Eoitalians.
“My Melody” program muzikor jo vetёm me pёrzgjedhje muzikore por edhe lojёra tё ndryshme ku ju fton tё merrni pjesё e tё argёtoheni duke ju dhёnё kёshtu mundёsi tё fitoni edhe dhurata.
“My Melody” transmetohet nё kanalin 112 nё DigitAlb tё hёnёn, martёn dhe tё enjten ora 18:00.