Rikthehet fuqishëm Tuna duke shfaqur linjat e saj trupore!

Lajme

Që pas lindjes së djalit të saj, shumë pak kohë më parë, Tuna po punon shumë që të rikthejë linjat e saj trupore.

Altuna ka vendosur të përkushtohet krejtësisht në përmisimin e formave të saj trupore. Ajo ka postuar nëpër rrjete sociale fotografi ku shfaqet e veshur sportive dhe duke u ushtruar.

Sejdiu gjithashtu ndau me të gjithë ne një video nga stërvitja e saj, ushtrime për të pasur një fizik perfekt.

Në një ndër fotot, ajo ka shkruar se akoma i ka aftësitë që duhen për të bërë ushtrime fizike. Tuna vjen gjithmonë me mesazhe motivuese për të gjithë!

Aftësitë e mia pas lindjes nuk duken të jenë dhe aq keq!

Tags: ,